Online communicatie

Wat is online communicatie?


Je wil graag jouw merk onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep. Dit kun je doen aan de hand van offline kanalen, zoals advertenties in de krant, direct mailings of Guerilla marketing, of door online kanalen te gebruiken. Online communicatie is dus eigenlijk het dialoog wat je hebt met jouw doelgroep via online kanalen. Onder deze online kanalenvallen bijvoorbeeld de website, Social Media, E-mailing en videoanimaties. We kunnen je helpen met alles wat jij online presenteert aan jouw doelgroep.

Wat verstaan wij onder online communicatie?

Website ontwikkeling

Wat doen de meeste mensen als eerste als ze op zoek zijn naar een merk? Zoeken naar een website! Dit is dus één van de basis zaken die, volgens ons, op orde moet zijn. Een overzichtelijke one-pager of een goed bruikbare webshop? We kijken wat past bij jouw merk en doelgroep.

Video animatie & fotografie

Je kunt het raamwerk hebben staan, maar zonder content komt het nog niet echt van de grond. Heb je productfoto’s nodig of een toffe animatie waarin jouw merkidentiteit wordt uitgelegd? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van de juiste (online) visuele uitingen!

Social media content & planning

Consistentie = key op Social Media! Het blijven verrassen van je doelgroep even zo. We helpen je graag met het opzetten van een gedegen content-planning, zodat jij lekker aan de slag kunt met de verschillende kanalen. We kunnen natuurlijk ook de kanalen voor je beheren en de content creëren. Net waar jij behoefte aan hebt!

Waarom is het belangrijk om hiermee bezig te zijn?

Vooral in de huidige maatschappij is het belangrijk om je merk online te profileren; we zitten in een tijd dat de telefoon bijna vastgeplakt is aan de hand van de consument en er steeds meer tijd online wordt ‘vertoefd’. Mede hierdoor is de laatste jaren de focus voor merken meer op het online gedeelte komen liggen. Ook hierin geldt, net als bij instore communicatie dat het jouw kans is om de doelgroep te overtuigen van jouw merk. Én hen te enthousiasmeren om de keuze op jouw product of dienst te laten vallen. Daarom is het belangrijk om je online communicatie goed op orde te hebben.

Maar als je een website ontwikkeld, dan zijn er toch zoveel smaken om uit te kiezen?

Dat is zeker zo! Ook in het wereld van website ontwikkeling zijn er op dit moment enorm veel mogelijkheden. Voor ons is het belangrijkste dat de website past bij jouw merk en jouw doelgroep! Je kunt namelijk de meest gigantische en ingewikkelde websites bouwen, maar als dit totaal niet aansluit, dan zijn al die kosten voor niets geweest. Of je dus een overzichtelijke one-pager wil of een uitgebreide webshop: wij kijken naar wat past bij jouw merk. Uiteindelijk om met alle online communicatie kanalen de meest doeltreffende strategie vast te pakken!

Voor wie hebben wij eerder online communicatie verzorgd?

Een compleet huisstijltraject inclusief marketing & communicatie strategie voor Kopak B.V.

Een compleet huisstijltraject inclusief marketing & communicatie strategie voor Kopak B.V.

Ontwikkeling van op maat gemaakte Ganzenborden voor Local Loyalty Group

Ontwikkeling van op maat gemaakte Ganzenborden voor Local Loyalty Group

Lokaal spaarconcept met JBL producten voor Detail4Retail

Lokaal spaarconcept met JBL producten voor Detail4Retail

Website ontwikkeling voor Localty

Website ontwikkeling voor Localty

Hoe mogen we jouw merk helpen met de online communicatie?

Als merk in de huidige maatschappij is het eenvereiste om aanwezig te zijn op het wonderlijke wereldwijde web. Maar ook hierin zijn er zoveel keuzes te maken. Maakt jouw doelgroep het liefste gebruik van een webshop of doen ze al hun aankopen via Instagram? We helpen je de juiste online communicatie te vinden voor jouw doelgroep. Laat hieronder je vraag of opmerking achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je mag natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. We staan voor je klaar!

T 085 782 1401

E info@themountainfox.nl

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!
Oeps, er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog eens!

Interesse in een

andere dienst van

the mountain fox?

Merkidentiteit

Merkidentiteit

Bij een merkidentiteit denkt men vaak aan een logo en een huisstijl. Eigenlijk is het nog een stap daarvoor: wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Wat wil je uitdragen? Hoe wil je bekend staan? Een sterke basis om uiteindelijk de visuele uitstraling aan te kunnen koppelen.

Huisstijl

Huisstijl

Met de ontwikkeling van je huisstijl gaan we de visuele uitwerking van jouw merk vormgeven. Diverse componenten komen hierbij aan de orde, zoals het logo, kleurgebruik, lettertypes en overige visuele uitingen die in relatie staan tot je merkidentiteit.

Marketing & Communicatie strategie

Marketing & Communicatie strategie

Het is tijd om jouw merk aan de wereld te laten zien! Maar op welke manier kun je het beste jouw doelgroep bereiken? Met een op maat gemaakte marketing & communicatie strategie gaan we inzichtelijk maken waar jouw doelgroep zich bevindt, hoe je hen het beste kunt benaderen en met welke kanalen dit het beste te realiseren is.

Instore communicatie

Instore communicatie

Hoe zorg je ervoor dat jouw merk eruit springt in het geweld van alle offline reclame? Vooral als je merk in een winkel staat, is het belangrijk om de juiste personen naar jouw product te trekken. Met instore communicatie kijken we hoe we jouw fysieke product kunnen laten opvallen binnen al het ‘Retail geweld’.